A.H.Gerhardschool voor MULO/MAVO

Raaks (voorheen Jacobstraat) in Haarlem, ( Toon op kaart )

574 scholieren

Bekijk de volledige pagina van A.H.Gerhardschool voor MULO/MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 77
  • Schoolgenoten 574

Op A.H.Gerhardschool voor MULO/MAVO vind je 77 klassenfoto’s en 574 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 499

Mijn leukste middelbare school...

Mijn leukste middelbare schooljaar: Examenklas met Barry Loerakker, Monique Born, Edwin Sabelis, Maureen(Garfield), en natuurlijk scheikunde met meester Abbas. Zeeuwe belazerd door de sleutel onder z'n neus te jatten en vervolgens de hele nacht met z'n allen examenfeest gevierd.

2002, Rietje

De leukste schooltijd die ik g...

De leukste schooltijd die ik gehad heb,met Ramond van Zuthpen,John Aerts vooral de week naar soest op de fiets,wat een hele kluif was en een armband van Sabine geleend heb en zo te zien nooit terug gegeven heb ( sorry !!!!) het lijkt me te gek om elkaar weer eens te spreken mr.engelenburg (aapje) q...knet (punt) nl

2002, maurice

Met een groot deel van de Bruc...

Met een groot deel van de Bruchschoolleerlingen naar de Gerhard. Veranderde dus niet zoveel. Ook hier een leuke tijd, schoolreis met de fiets naar Austerlitz, nee die andere plaats. Leerkrachten Dhr. Bomhof (Deutsch,Deutz/Duidz/Duids eh, Duits), Hr de Zwart (billijk en met snelverkeer gaat het snel verkeerd), Gerrit Peijs (nederlands) kon redelijk voetballen. En alles afgesloten met een heel leuk examenfeest.

2002, Deleted
?