A.H. Gerardschool

prof.H. Bavinckstraat 3 in Utrecht, ( Toon op kaart )

141 scholieren

Bekijk de volledige pagina van A.H. Gerardschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

A.H. Gerardschool foto

Op A.H. Gerardschool vind je 42 klassenfoto’s en 141 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Grieks dansen met Stafros,is het eerste wat er in mij op kwam.

Grieks dansen met Stafros,is het eerste wat er in mij op kwam.En daarna meneer Lever brrr lijkt wel een koude douche.

A.H. Gerardschool, 1971

Zonder meer meester Potmis die had ik in de vierde of vijfde klas.

Zonder meer meester Potmis die had ik in de vierde of vijfde klas. Zijn prachtige verhalen over Suriname - daar kwam hij vandaan - en zijn vriendelijke houding, z'n grapjes. Ik zou wel willen weten hoe het is. Het aquarium in de hal, ingebouwd in de muur van 'het kamertje'van meester van Rooyen (of de Rooij?) van de zesde. Mevrouw Teuse (wás ze echt al 80) met de thee en koffie dienst. de oliestook in de kelder, die lucht! handwerkles voor de meisjes, en de jongens mochten lekker figuurzagen. En natuurlijk het afscheidsfeest in de zesde klas. We hadden zelfs chips(!!!) gekocht en een paar flessen prik. En er was een draagbare pick-up, maar volgens mij waren we te verlegen om te dansen. En dat allemaal in onze school! Ik heb verder nooit meer iemand gezien, alleen Rob de Ridder en Carla de Zwijger die ook naar dezelfde middelbare school gingen. Wat is er van m'n ouwe klas geworden? Kijk naar de foto's en alles komt weer terug.

A.H. Gerardschool, 1960

Ik herinner mij nog aardig wat klasgenoten o.

Ik herinner mij nog aardig wat klasgenoten o.a.: Petra, Theo, Michel, bianca, monique, antoine, marcel. achternamen word moeilijker. Het was de beste schooltijd van 1973 t/m 1979 en halverwege 6e klas verhuist naar Zwolle.

A.H. Gerardschool, 1973

?