Agrarisch Opleidingen Centrum Limburg

Wilhelminasingel 25 in Roermond, ( Toon op kaart )

78 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Agrarisch Opleidingen Centrum Limburg, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Agrarisch Opleidingen Centrum Limburg foto

Op Agrarisch Opleidingen Centrum Limburg vind je 2 klassenfoto’s en 78 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Nou er gebeurde altijd wel wat op onze school maar een x was lens een jongen door het raam heen geflikkert omdat hij ruzie had met iemand anders nou ik zal het zag jes uitdrukken er waren erg lelijke meiden op school behalve .

Nou er gebeurde altijd wel wat op onze school maar een x was lens een jongen door het raam heen geflikkert omdat hij ruzie had met iemand anders nou ik zal het zag jes uitdrukken er waren erg lelijke meiden op school behalve ... tja wie zouden dat zijn he???

Agrarisch Opleidingen Centr..., 1999

Leuke tijd vooral de stage's en natuurlijk de praktijkschooldagen.

Leuke tijd vooral de stage's en natuurlijk de praktijkschooldagen. Ook de school onder water: oude gebouw, blijft een leuke herinnering. Minder leuk was de trein die meer dan eens te laat was. 's ochtends was dit niet erg, maar als je naar huis ging!!

Agrarisch Opleidingen Centr..., 1994

Ongeloofelijk wat een school.

Ongeloofelijk wat een school. Leraren die niet kwamen opdagen bij stageadressen of zelf aan het ''beunen'' waren. Boeken die stiekem bij examens er bij werden gepakt etc. Hele leuke tijd gehad.

Agrarisch Opleidingen Centr..., 1993

?