Agrarisch Contract Ondwerwijs West Brabant

Haagweg 387 in Breda, ( Toon op kaart )

16 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Agrarisch Contract Ondwerwijs West Brabant, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Agrarisch Contract Ondwerwijs West Brabant foto

Op Agrarisch Contract Ondwerwijs West Brabant vind je 0 klassenfoto’s en 16 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hallo allemaal, lang geleden in een grijs verleden zat ik op deze schol,toen nog de Prinsentuin genaamd.

Hallo allemaal, lang geleden in een grijs verleden zat ik op deze schol,toen nog de Prinsentuin genaamd.Er was toen nog geen sprake van AOC.Enkele herrinneringen: Afscheid van directeur Renne.Koken met mevr.Rubbens,dierverzorging met Dhr. de Bruin en houtbewerking met ******kers. Favoriete vakken:Engels (dhr.Kamstra) Nederlands(Dhr.Hessels),VAP(mevr.Toemen),Scheikunde(mevr.Bokhoven),Handvaardigheid(Dhr speetjens) Hierna ben ik naar de MLTS gegaan in Breda en heb daar 2jarige **********roepsoefenaar gehaald,nu ben ik bezig met Zb. Andere cursussen die ik heb gevolgd bij het AOC: VCA,Trekkerrijden,Vervolg cursus motorkettingzaag,gewasbesch.A,bij IPC plant:Motorkettingzaag(uitvoer en onderhoud) Basis grootgrondverzet met trekker,kilver,landmeten,HGM en laadschop.

Agrarisch Contract Ondwerwi..., 1989

het schoolkamp in het ossenkopke en vooral toen een van de leerlingen een brand blusser had leeg gespoten van die poeder rotzooi door heel de badkamer dat was wel lachen.

het schoolkamp in het ossenkopke en vooral toen een van de leerlingen een brand blusser had leeg gespoten van die poeder rotzooi door heel de badkamer dat was wel lachen

Agrarisch Contract Ondwerwi..., 1979

streng.

streng

Agrarisch Contract Ondwerwi..., 1989

?