AGNESSCHOOL R-K basisschool

Talmastraat 1 in Breda, ( Toon op kaart )

326 scholieren

Bekijk de volledige pagina van AGNESSCHOOL R-K basisschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 42
  • Schoolgenoten 326

Op AGNESSCHOOL R-K basisschool vind je 42 klassenfoto’s en 326 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 241

Dhr.

Dhr. Thomas (appels en glazen en mooi versierde schriften) Mijn vriendinnen : Rachel en Iris.

2002, Nicole

Ik kan me nog goed herinneren dat het afscheidsfeest van de 6e klas een enorme knaller was vanwege de opvoering van ons toneelstuk.

Ik kan me nog goed herinneren dat het afscheidsfeest van de 6e klas een enorme knaller was vanwege de opvoering van ons toneelstuk

2002, Jan

Ik weet nog dat ik bij els van aarts en diana (ze kwam uit australie) in de klas zag, ook nog Gina, Corrie van der Vorst en Helma Talboom enz.

Ik weet nog dat ik bij els van aarts en diana (ze kwam uit australie) in de klas zag, ook nog Gina, Corrie van der Vorst en Helma Talboom enz. Ik ben in de zesde klas naar een andere school gegaan, omdat die non zo'n ongelooflijk kreng was. Meneer van de Rest kreeg altijd een heel rood hoofd als hij boos was en van meneer Thomas herinner ik me vooral het zingen, hij was altijd gezellig

2003, Kitty
?