Agatha Snellen

Nicolaasdwarsstraat 3 (voorheen Zuilenstraat) in Utrecht, ( Toon op kaart )

245 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Agatha Snellen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Agatha Snellen foto

Op Agatha Snellen vind je 63 klassenfoto’s en 245 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

meneer cohen was een lieve man!.

meneer cohen was een lieve man!

Agatha Snellen, 1979

GIETHOORN!!!SAMEN EEN.

GIETHOORN!!!SAMEN EEN. Pas nog een reunie geweest konden we alle klasgenoten van vroeger weer zien.

Agatha Snellen, 1971

De school was toen nog aan de Zuilenstraat met de grote kastanjeboom, gelijk ook het symbool voor de school! Stond op het rapport wat je mee kreeg naar huis.

De school was toen nog aan de Zuilenstraat met de grote kastanjeboom, gelijk ook het symbool voor de school! Stond op het rapport wat je mee kreeg naar huis. Mr Buul, (2e klas) volgens mij was iedereen voor hem een krullenbol! Ik had mr in de 2e klas en toen werd hij directeur, vond ik heel erg jammer. Mr Jongejan (2e klas), ik ben nog een keertje bij hem wezen bbqen samen met een vriendin, we kwamen zomaar langs! Mevr Polanen (3e, 4e klas)... ze nam banaantjes mee uit Suriname en met verjaardagen zongen we een surinaams liedje, die ik nog steeds zing :o) Mr van der Heijden (5e klas)... ook een goede gast. Mevr Palm, van de 6e heb ik niet gehad (iedereen noemde haar juf palmboom) want ik ging in de 5e naar een andere school. Muriel van der Kuip is nog steeds mijn boezemvriendin... Ken ik dus van de 2e klas :o)

Agatha Snellen, 1979

?