Aeneas Mackayschool

Titiaanstraat 24, Amsterdam in Amsterdam, ( Toon op kaart )

9 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Aeneas Mackayschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 9

Op Aeneas Mackayschool vind je 0 klassenfoto’s en 9 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 2

1958

Ik ben op zoek naar Marjan Engels, die indertijd op de Minervalaan woonde. In de derde klas maakten wij samen veel mee. Ik zou haar graag nog eens spreken.

2017, Pien

Na 70 jaar!

Onlangs kreeg ik via de gemeente A'dam een brief/uitgedraaide mail van iemand, die naar mij op zoek was. En wie was dat dan na 70 jaar??: Peter Schütte, die enkele jaren bij mij in de klas had gezeten en toen mijn vriendje was! Hij woont in Portland,USA. Helaas kon ik geen klassenfoto meer vinden, maar toch uiteindelijk hier gevonden en hem ook gemaild. Wat heeft hij veel in zijn leven beleefd en wat leuk weer contact te hebben. Door hem ook weer nader contact met mijn "dispuutsma" uit de AVSV.! Van de gestuurde foto van hem nu had ik hem nooit meer herkend, maar denk, dat dat met de meeste "kinderen uit de klas" wel het geval zal zijn en mogelijk leven er inmiddels ook al meerderen niet. Mogelijk reageert er nog eens iemand anders ook.

2018, Rita
?