Aeneas Mackay school

korte westerstraat in Enkhuizen, ( Toon op kaart )

215 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Aeneas Mackay school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Aeneas Mackay school foto

Op Aeneas Mackay school vind je 24 klassenfoto’s en 215 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

k´Weet nog juffrouw Schalk,in de eerste klas, was een lieverd, is heel vroeg overleden,en meester Bouw in de vierde,k´zie hem nog wel eens,en natuurlijk meester Gils met z´n bijbel plaatjes, meester Kooiman in de vijfdé, juffrouw Faber gaf handwerkles en

k´Weet nog juffrouw Schalk,in de eerste klas, was een lieverd, is heel vroeg overleden,en meester Bouw in de vierde,k´zie hem nog wel eens,en natuurlijk meester Gils met z´n bijbel plaatjes, meester Kooiman in de vijfdé, juffrouw Faber gaf handwerkles en natuurlijk de burgemeester van Drechterland meester Groot in de derde.

Aeneas Mackay school, 1963

De bijbelplaatjes van meester Gils als je de tafels zonder 'eh' had opgezegd (of je deze herinnering favoriet moet noemen is overigens de vraag).

De bijbelplaatjes van meester Gils als je de tafels zonder 'eh' had opgezegd (of je deze herinnering favoriet moet noemen is overigens de vraag). Volgens mij schrijf je de naam van de school anders, maar ik weet niet precies hoe, iets als Aneas Mackay.

Aeneas Mackay school, 1970

Versje.

Versje... En de vreselijke juffrouw Horsting! Met 'waterstromen wilt gij gieten...'op het schoolbord voordat iemand nog maar een letter kon lezen.

Aeneas Mackay school, 1968

?