Adr.Mildersschool (jongens)

Adrr.Mildersstraat in Rotterdam, ( Toon op kaart )

54 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Adr.Mildersschool (jongens), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Adr.Mildersschool (jongens) foto

Op Adr.Mildersschool (jongens) vind je 20 klassenfoto’s en 54 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

meester LINKELS nam vrouw en zoontje mee op meerdaagse schoolreisjes.

meester LINKELS nam vrouw en zoontje mee op meerdaagse schoolreisjes.

Adr.Mildersschool (jongens), 1957

Ik herinner me goed dat we op het schoolpleintje speelden.

Ik herinner me goed dat we op het schoolpleintje speelden. En de volkstuintjes, onder leiding van de heer Bleijker die zong: Ik heb rode en witte radijs en de moffen beschieten Parijs.' Ik kan me ook de heer Vilijn herinneren, die later hoofd van de school werd, en natuurlijk de heer Wiltschut die godsdienst les gaf waarbij we mochten snoepen. Hij kon prachtig vertellen en maakte grapjes als: En toen stapte Mozes op zijn brommer. Goede herinneringen bewaar ik ook aan de heer Vilijn. Jongensnamen: Bas Visser, die voetbalde in Sparta, en Hans de Jong die naar Canada emigreerde. Jan Twigt, wiens ouders een kruidenierswinkel hadden. Mijn vader had overigens een Slagerij op de Vierambachtsstraat, vandaar de naam De Vries. Henny Haas, wiens broer Harry bij mijn broer Wim in de klas zat. En dan had je nog Steef die op de Burgemeester Meineszlaan woonde, waar ook Rogier Boivan woonde.

Adr.Mildersschool (jongens), 1953

Dit is dezelfde school die al op een andere plaats genoemd wordt.

Dit is dezelfde school die al op een andere plaats genoemd wordt. Daar heet hij/zij Adriën Mildersschool (en dat is de correcte spelling). De namen die ik me herinner zijn. Henny Dits, Joke Kokelaar, Guus Flater, Jan Broeder, Anneke Kal

Adr.Mildersschool (jongens), 1950

?