Adolf van Nassau school

Burgemeester Enschedeln 66 in Santpoort-Noord, ( Toon op kaart )

234 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Adolf van Nassau school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 62
  • Schoolgenoten 234

Op Adolf van Nassau school vind je 62 klassenfoto’s en 234 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 156

Meester Minderhout Jufrouw va...

Meester Minderhout Jufrouw van Eck Hoofd van de school= Meester Scholten Herinner mij verschillende klasgenoten. Els Kruger , Tamara van Nierop, Dyni Hop, Han Blom, Paul Tierolf, Fina Bloemendaal. Hoe gaat het met ze?

2002, Deleted

v.Eck ,mandje verkaik en kleev...

v.Eck ,mandje verkaik en kleeve, Klasgenoten Jan Willem auer (JWA)Maarten v Wely, Michel Koster, Martin Alberda, Arjan Giezen, Marjan Leipold, de zusjes Wagner Dennis Broek. Ik mijn eigen verkeersschool in Winschoten opgegeven om in Belgie te gaan wonen/werken.Jaren drummer geweest in de band Juicelake in Sappemeer en verder duik ik veel in verre tropische zeeen.

2002, Ronald

kastanjeboom op het schoolplei...

kastanjeboom op het schoolplein,een lieve juf krause,namen van klasgenootjes:menno,huub,martin alberda...(lang geleden),nancy. verkleed als "meneer de raaf"op het schoolplein en als baby tijdens een feest...

2002, Deleted
?