Admiraal de Ruyterschool (later de Driemaster)

Admiraal de Ruyterweg 2 in Egmond aan Zee, ( Toon op kaart )

179 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Admiraal de Ruyterschool (later de Driemaster), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Admiraal de Ruyterschool (later de Driemaster) foto

Op Admiraal de Ruyterschool (later de Driemaster) vind je 13 klassenfoto’s en 179 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Vroeger had het de naam "De Ruyterschool" Het schoolreisje naar Texel was volgens mij wel ok, we moesten toch op de fiets via Den Helder(baaal,baal) wat ik nog wel weet is dat ik daar voor de 1e keer met een jongen zoende, weet alleen niet meer met wie!!

Vroeger had het de naam "De Ruyterschool" Het schoolreisje naar Texel was volgens mij wel ok, we moesten toch op de fiets via Den Helder(baaal,baal) wat ik nog wel weet is dat ik daar voor de 1e keer met een jongen zoende, weet alleen niet meer met wie!!!zie mijn gegevens!

Admiraal de Ruyterschool (l..., 1972

was een hele leuke tijd alleen de afsluiting van die school met het befaamde schoolreisje naar texel was voor mij een nare ervaring.

was een hele leuke tijd alleen de afsluiting van die school met het befaamde schoolreisje naar texel was voor mij een nare ervaring.

Admiraal de Ruyterschool (l..., 1977

school heette vroeger De Ruyterschool,met juffrouw kroeze,meester meyer,grolleman,guus huizing,en natuurlijk meester poop wiegers:-)leukste herrinneringen zijn voor mij,het schoolreisje in de zesde klas ,de eindmusical(ken alle liedjes nog:-) en het zinge

school heette vroeger De Ruyterschool,met juffrouw kroeze,meester meyer,grolleman,guus huizing,en natuurlijk meester poop wiegers:-)leukste herrinneringen zijn voor mij,het schoolreisje in de zesde klas ,de eindmusical(ken alle liedjes nog:-) en het zingen met meester wiegers.lachen vond ik toen we tijdelijk meester koch kregen.

Admiraal de Ruyterschool (l..., 1972

?