Adema van Scheltemaschool

Floraweg 15-16 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

142 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Adema van Scheltemaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Adema van Scheltemaschool foto

Op Adema van Scheltemaschool vind je 52 klassenfoto’s en 142 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

de cursus ballroomdancing door de heer J.

de cursus ballroomdancing door de heer J. Barb. Helaas beheers ik het nog steeds niet. De typecursus eerst bij Schoevers in de van Baarle straat. I.v.m. de belabberde resultaten omgezet in een istituut welke op school kwam.

Adema van Scheltemaschool, 1961

Bekijk deze foto's eens en zie de danslessen.

Bekijk deze foto's eens en zie de danslessen

Adema van Scheltemaschool, 1956

Ja, inderdaad, die danslessen van dhr Barbe en de typelessen.

Ja, inderdaad, die danslessen van dhr Barbe en de typelessen. Leuk. Ik ben nog steeds bevriend met Ans van Huystee die toen bij me in de klas zat. Onze "klassejuf" heette ze niet Franken ofzo. Het was een heel lief mens, erg oud vond ik toen en ze had een nare huidziekte. Klasgenoten: Ina Groot, Mary van Zalinge, Jan Hoogland, Marret Huys, Ronnie Olofsen, Theo Waars, Ronald van Kooten, Ans van Huystee, Corrie Lammertse, Ina van Dalen, Irma Groothuyse, Treesje van Velsen, Lenie den Heeten, Laura Wienesen, Wim Blees e.a. Leuke/gekke tijd in een verwarrende levensfase.

Adema van Scheltemaschool, 1964

?