adema van scheltema school

Couwaelstraat in Rotterdam, ( Toon op kaart )

163 scholieren

Bekijk de volledige pagina van adema van scheltema school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

adema van scheltema school foto

Op adema van scheltema school vind je 56 klassenfoto’s en 163 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Helaas is meester Sonius enkele maanden geleden op zestigjarige leeftijd overleden.

Helaas is meester Sonius enkele maanden geleden op zestigjarige leeftijd overleden. Klasgenoten ondermeer Ronnie Schel ,Tonnie Bekkers, Ger de Ridder, Joepie vd Heim. Hoewel niet in mijn klas kende ik de van de IJssels ook goed van het spelen op de crooswijksebocht kijk ook bij kleuterschool de kleine wereld in de Couwaelstraat.

adema van scheltema school, 1964

Meester Brandwijk was de hoofdmeester, in mijn klas zaten Henk en Jan Kruit, Bertus Nijman, Aad Griekspoor, Rob Brusik.

Meester Brandwijk was de hoofdmeester, in mijn klas zaten Henk en Jan Kruit, Bertus Nijman, Aad Griekspoor, Rob Brusik.

adema van scheltema school, 1957

Hallo ik ben Willy en heb gewoond in de 2e res boezemstraat nr 18 a .

Hallo ik ben Willy en heb gewoond in de 2e res boezemstraat nr 18 a . Weet nog heel goed dat ik er een fijne tijd gehad heb in die straat je was een grote famillie. Wij gingen veel naar het veilinggebied voor fruit en groente dat van de treinen af viel. Ook gingen we veel naar de plas toe om te zwemmen. En wat dacht je van het kerstbomengevecht rond oud en nieuw een goude tijd was dat zeg. ik weet nog heel goed dat mijn vriendin Ria heten en volgens mijn was haar achternaam bel. Van mijn schooljaren weet ik weinig wel dat er een schooltandarts was (een vrouw) en dat we om de beurt koffie voor de juf mochten halen bij haar moeder in een bruinpotje. Wij zijn in december '65 verhuist naar oudorp bij alkmaar en heb alle kontacte verloren . Vind het echt wel jammer zou zo graag weer eens inkontact willen hebben met iemand die daar gewoond heb . met vr gr Willy (of wel de zwarte) de foto uit klas2 van willem van der pluim . is het meisje 2 marry van schouwen mijn jongere zusje

adema van scheltema school, 1960