adamshof

adamshof, 14 in Tiel, ( Toon op kaart )

35 scholieren

Bekijk de volledige pagina van adamshof, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

adamshof foto

Op adamshof vind je 6 klassenfoto’s en 35 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik zie hier een aantal bekende namen en dat is altijd wel leuk om erachter te komen wat iedereen is geworden en ook ik ken diverse leraren en leraressen nog wel groetjes angeliek *******************.

ik zie hier een aantal bekende namen en dat is altijd wel leuk om erachter te komen wat iedereen is geworden en ook ik ken diverse leraren en leraressen nog wel groetjes angeliek *******************

adamshof, 1978

Alweer een tijdje geleden, maar goed herinneringen bewaard aan meneer Huting, onze creatieve leraar als ik met niet vergis uit Elst en natuurlijk meneer Andy ! Veel zullen zich nog mij herinneren in combinatie met mijn vriendin Marijtje: Het was altijd Ma

Alweer een tijdje geleden, maar goed herinneringen bewaard aan meneer Huting, onze creatieve leraar als ik met niet vergis uit Elst en natuurlijk meneer Andy ! Veel zullen zich nog mij herinneren in combinatie met mijn vriendin Marijtje: Het was altijd Marieke en Marijtje.

adamshof, 1983

Muziek maken met meneer Theo achter de piano, en natuurlijk geweldige Carnavalsfeesten! :D Ik heb er een heerlijke tijd gehad.

Muziek maken met meneer Theo achter de piano, en natuurlijk geweldige Carnavalsfeesten! :D Ik heb er een heerlijke tijd gehad.

adamshof, 1982

?