A'damse Ver. Opleiding Scheikundig Hulppersoneel

in Amsterdam, ( Toon op kaart )

36 scholieren

Bekijk de volledige pagina van A'damse Ver. Opleiding Scheikundig Hulppersoneel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

A'damse Ver. Opleiding  Scheikundig Hulppersoneel foto

Op A'damse Ver. Opleiding Scheikundig Hulppersoneel vind je 0 klassenfoto’s en 36 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Omdat we met een groepje van de Mavo/Mulo kwamen met een beta-pakket, terwijl anderen dat niet hadden, volgden we weinig lessen en gingen vaak klaverjassen.

Omdat we met een groepje van de Mavo/Mulo kwamen met een beta-pakket, terwijl anderen dat niet hadden, volgden we weinig lessen en gingen vaak klaverjassen.

A'damse Ver. Opleiding Sch..., 1969

Ik heb niet lang op deze school gezeten.

Ik heb niet lang op deze school gezeten. Kan mij nog herinneren dat er geen vast gebouw was. Constant verkassen van de Bennebroekstraat, naar de Europaboulevard en praktijk in de van Breestraat. Ik kon niet lekker mij draai vinden wat ik nu eigenlijk wilde. Ben toen gestopt en met enig geluk in het laboratorium van de Mobil raffinaderij terecht gekomen. Veel geleerd, maar zag toen dat dit niet mijn toekomst zou worden. Verandert naar Logistiek ( en nog met veel plezier, maar nu in de automatisering er van)

A'damse Ver. Opleiding Sch..., 1973

Wel aardige school.

Wel aardige school

A'damse Ver. Opleiding Sch..., 1972

?