Acte NXX

Ruytersteeg 2 in Haren, ( Toon op kaart )

104 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Acte NXX, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Acte NXX foto

Op Acte NXX vind je 0 klassenfoto’s en 104 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Nog een hele schoolse opleiding met vreselijk veel vakken.

Nog een hele schoolse opleiding met vreselijk veel vakken. Alleen maar meisjes wat ik me er van herinner. We hebben van onze klas net een reunie gehad. Erg leuk iedereen weer eens te zien na 25 jaar en te horen wat men zoal met de opleiding heeft gedaan.

Acte NXX, 1974

De opleiding voor de akte NXX was op deze school nog vrij nieuw.

De opleiding voor de akte NXX was op deze school nog vrij nieuw. Onze klas startte als derde groep. Omdat de school te klein werd met deze nieuwe opleiding, werden er lokalen bijgebouwd speciaal voor onze opleiding. Ik kan me herinneren, dat toen we ons laatste excamen in Leeuwarden deden bijna iedereen zakte (misschien het mooie zomerweer de periode ervoor?).

Acte NXX, 1962

een periode van veel utgaan in groningen, maar ook vreselijk veel studeren aangezien we in het eerste jaar ongeveer 25 vakken hadden! het leukste jaar was het tweede jaar:40 weken stage lopen.

een periode van veel utgaan in groningen, maar ook vreselijk veel studeren aangezien we in het eerste jaar ongeveer 25 vakken hadden! het leukste jaar was het tweede jaar:40 weken stage lopen...

Acte NXX, 1974

?