Achtsprong

Veerman 70 72 in Beuningen, ( Toon op kaart )

112 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Achtsprong, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Achtsprong foto

Op Achtsprong vind je 2 klassenfoto’s en 112 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Halverwege 't eerste jaar dat deze eerste openbare school in Beuningen begon ben ik ingestroomd in de tweede klas na de kerstvakantie in een combinatieklas van maarliefst 4 leerjaren (2+3+4+5) Een zesde klas had de school in haar eerste jaar nog niet.

Halverwege 't eerste jaar dat deze eerste openbare school in Beuningen begon ben ik ingestroomd in de tweede klas na de kerstvakantie in een combinatieklas van maarliefst 4 leerjaren (2+3+4+5) Een zesde klas had de school in haar eerste jaar nog niet. Roel Schuiling was naast mijn leraar tevens de directeur van deze school. Verder herinner ik me 't laatste jaar bij Wim Diemel nog.

Achtsprong, 1980

Roy van Laanen en ik werden HET stelletje van de school genoemd.

Roy van Laanen en ik werden HET stelletje van de school genoemd.Vaak was het meer ruzie dan liefde, maar we hebben wel vanaf de kleuterklas bij elkaar in de klas gezeten.Ik spreek m nu nog steeds af en toe.De leraren die ik gehad heb zijn vanaf groep 1/2: kitty& evelien, groep3:Els denekamp,groep 4: Wim diemel, groep 5:Hans van Geffen, groep 6 (volgens mij): Anja, groep7: Rob&Anja, groep 8: Rob. Verder is het niet zo'n bijzondere tijd geweest, veel geruzie en gepest op school dus weinig leuke herinneringen.Wel was het met de carnaval altijd extra feest om over te blijven want dan kregen we friet met een frikandel tussen de middag.

Achtsprong, 1987

Lessen van Mark, de kampen met altijd leuke thema's en uiteraard levend stratego, de boeken: De brief voor de koning en Geheimen van het wilde woud, etc.

Lessen van Mark, de kampen met altijd leuke thema's en uiteraard levend stratego, de boeken: De brief voor de koning en Geheimen van het wilde woud, etc.

Achtsprong, 1983