Academisch Ziekenhuis Vrije Universiteit

de Boelelaan in Amsterdam, ( Toon op kaart )

40 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Academisch Ziekenhuis Vrije Universiteit, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Academisch Ziekenhuis Vrije Universiteit foto

Op Academisch Ziekenhuis Vrije Universiteit vind je 1 klassenfoto’s en 40 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Specialistie: obstetrie en gynaecologie.

Specialistie: obstetrie en gynaecologie.

Academisch Ziekenhuis Vrije..., 1979

heel fijne en leerzame tijd.

heel fijne en leerzame tijd

Academisch Ziekenhuis Vrije..., 1965

Afgezien van het feit dat ik beter niet de verpleging in had kunnen gaan heb ik hier geweldige jaren gehad, vooral het eerste jaar in de zusterflat bij Uilenstede.

Afgezien van het feit dat ik beter niet de verpleging in had kunnen gaan heb ik hier geweldige jaren gehad, vooral het eerste jaar in de zusterflat bij Uilenstede. Annelies Prins en Janneke van Vliet zijn nog steeds vriendinnen. Marjan Volgers heb ik een aantal jaar geleden voor het laatst gezien. Claudia Koper was cabaretiere pur sang, Marlies Laport, Dieuwke Halma, Mary ?, Caroline Westerveld, Machteld Kaars Sijpenstijn, Liesbeth ?. Met Leendert Jongejan heb ik nog een tijd in het zelfde huis gewoond aan de de Clecqstraat.Nog wat namen: Josette de Vriesch Lentz, Els Houtman, Anneke Gerzon, Ienke Boonstra, Margreet Jonker, Adie Eykelenboom, Janke Jorritsma en Ellen Rutgers.

Academisch Ziekenhuis Vrije..., 1972

?