Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO)

Willinklaan in Amsterdam, ( Toon op kaart )

90 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 90

Op Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) vind je 1 klassenfoto’s en 90 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 16

Heerlijke opleiding. Dagelijks...

Heerlijke opleiding. Dagelijks een aantal uren sporten, zo'n beetje alle richtingen. Tis toch wel handig om tijdens je les een goed voorbeeld te kunnen geven. Ik was behoorlijk allround (zwemmen was maar net aan evenals enkele atletiek onderdelen), dus 'praktijk' was top. Wat is er lekkerder dan dagelijks te sporten. Theorie was ff een stukkie lastiger. Evengoed heb ik het 'gewoon' in 4 jaar gehaald. Dat was op de HBS anders. Supergezellig: Jan Hoogmoed (superturner), Edwin, Wim, Frans Kaandorp, Boudewijn Willemse, Theo Bouw e.v.a. Ik woonde vlakbij en ben in die tijd getrouwd. Heb daarna een kleine 9 jaar voor de klas gestaan: Pius X Lyceum, mijn oude school ja, en het Waterlant College in Amsterdam Noord. Mooie tijd. Kwam in 1986 zonder werk en ben een half jaar later in de ICT beland, bij Fokker op Schiphol Oost. Pracht bedrijf, ander verhaal.

2011, p j m

Een hele fanatieke opleiding m...

Een hele fanatieke opleiding met veel sporten, wat ik erg graag deed. Mooie tijd!!

2011, Deleted

Heerlijk jaartje, lekker veel ...

Heerlijk jaartje, lekker veel sporten en heel veel lol. Gestopt met turnen en gestart met volleybal. Maar een jaar opgezeten, in de tweede overgestapt op fysio.

2011, Linda
?