Academie voor Beeldende Vorming

Professor Cobbenhagenln 205 in Tilburg, ( Toon op kaart )

337 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Academie voor Beeldende Vorming, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Academie voor Beeldende Vorming foto

Op Academie voor Beeldende Vorming vind je 15 klassenfoto’s en 337 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het was toen een 'Opleiding tot teken- en handvaardigheidsleraren', waar ik van alles heb geleerd: etsen, hout- en metaalbewerken, tekenen en schilderen.

Het was toen een 'Opleiding tot teken- en handvaardigheidsleraren', waar ik van alles heb geleerd: etsen, hout- en metaalbewerken, tekenen en schilderen.

Academie voor Beeldende Vor..., 1973

De Lucasfeesten, wie kent ze niet meer.

De Lucasfeesten, wie kent ze niet meer. Gehoord dat ze er in 2001 weer na lange tijd mee begonnen zijn. Veel geleerd, vooral van wijlen Harry Boom, Jantje en (ook wijlen) Frans van de werkplaats, Ad van Hamond en Thijs, Peter en Huub van textiel. Was een fijn afstuderen, maar dat kwam vooral door onze bbq bij de barak. Dag Joost, Janus en Gemma de Roos.

Academie voor Beeldende Vor..., 1986

De Lucasfeesten waren top! Leuk jaartje gehad op deze school.

De Lucasfeesten waren top! Leuk jaartje gehad op deze school. Propedeuse gehaald en gestopt. Wellicht vervolg ik deze opleiding nog ooit als deeltijd student.

Academie voor Beeldende Vor..., 1999

?