Academie Gradatim

Utrechtse weg 266 in Amersfoort, ( Toon op kaart )

10 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Academie Gradatim, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 10

Op Academie Gradatim vind je 0 klassenfoto’s en 10 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 5

Echter de opleiding gevolgd in...

Echter de opleiding gevolgd in Assen. Tjonge hier heb ik uiteindelijk mijn kwaliteiten ontdekt, maar niet zonder de pijn en verdriet te ervaren.

2005, Marcella

Elke woensdagavond hadden we l...

Elke woensdagavond hadden we les in Amersfoort, in het gebouw Zon & Schild. Ik ging om met Gretha, Sandra, Inge, Vivienne, Angelika.

2007, Deleted

Nadat ik enkele jaren heb gewe...

Nadat ik enkele jaren heb gewerkt als verpleegkundige, zowel intra- als extramuraal ben ik uiteindelijk weer gaan studeren. Ik heb het gedrag van mensen altijd uitermate boeiend gevonden vandaar dat ik heb gekozen voor deze opleiding tot psychosociaal therapeut. Tijdens het examne van onze klas was ik zo'n beetje aan het bevallen van mijn zoon, dus ik ben een half jaar later afgestudeerd en heb dus in twee groepen gezeten. Ik vond het een geweldige opleiding, soms wat knullig allemaal, maar de stof interesseerde mij enorm en ik heb erg veel inzet getoond al die jaren. Eens kijken wie ik mij no kan herinneren: Suuz (ben ik nog altijd bevriend mee), Marijke, Anne en Jacquelies (dit waren drie vriendinnen en het toeval is dat Jacquelies en ik nu voor de zelfde organisatie werken en dat Anne en Marijke een praktijk zijn begonnen in Tiel. Door deze opleiding te volgen ben ik enorm gegroeid als mens maar ook in mijn carriere. Vanuit de verpleging ben ik in het asielzoekerswereld gaan werken en tijdens het zoeken naar een stageplek kreeg ik een vaste aanstelling op een universitair longcentrum als medisch maatschappelijk werker. Hierna ben ik gevraagd omtijdelijk te komen werken in de verslavingszorg, waar ik heden nog altijd met veel plezier werkzaam ben.

2007, Deleted
?