Academie de Schans (VHBO)

Weteringschans in Amsterdam, ( Toon op kaart )

397 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Academie de Schans (VHBO), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Academie de Schans (VHBO) foto

Op Academie de Schans (VHBO) vind je 44 klassenfoto’s en 397 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik had het gewoon naar m'n zin op deze school.

Ik had het gewoon naar m'n zin op deze school. Mijn allerbeste vriendin was Olga Delo. Lange wandelingen naar huis al kletsend. We noemden de leraren bij de voornaam en hadden een leuke band. Ik bleef een jaar langer omdat ik zakte op schei- en natuurkunde, toen was het eens allemaal afstandelijker. Moeilijk is dat. We haalden roze koeken vlak bij de dependance, tweede hands winkeltjes ingaan in de pauze, verrukkelijk. Hoe zou het met Pauline zijn? Voor mij was ze een soort hippie. Ik heb veel goede herinneringen aan deze school, werd volwassen. Werkweek gedenkwaardig!

Academie de Schans (VHBO), 1971

eindeloos kaarten in de kantine(kelder) of in het koffiehuis.

eindeloos kaarten in de kantine(kelder) of in het koffiehuis. Ik heb een moordtijd gehad op de Schans

Academie de Schans (VHBO), 1976

hangen in de kantine.

hangen in de kantine. Ik ben er niet echt lang geweest. Ben als Au-Pair in Engeland gaan werken.. Maar het was een gezellige school. Leuke herinneringen.

Academie de Schans (VHBO), 1984

?