Abel Tasman School

Adm. de Ruyterpad in Dordrecht, ( Toon op kaart )

224 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Abel Tasman School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Abel Tasman School foto

Op Abel Tasman School vind je 54 klassenfoto’s en 224 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hele leuke school.

Hele leuke school. Geweldige tijd gehad. Leraren Blom, schipper, schaap, Schreuder(hoofd) en Vogelaar. Schotsje wiebelen op de vijver en sleeen van de dijk zo de vijver op. Veel knikkeren. Weet ook nog wel namen: Martin Lonkhuyzen, Peter Dost, Jacco Keyzer, Fred van Helden. Ewald van de heuvel.

Abel Tasman School, 1973

Juffrouw de Lange, voetballen op het veldje naast de school, meester Vogelaar, zijn auto liep op pinda's? Meneer van Berkum (vader van theo) die bij vrijwel elke school happening aan het filmen was.

Juffrouw de Lange, voetballen op het veldje naast de school, meester Vogelaar, zijn auto liep op pinda's? Meneer van Berkum (vader van theo) die bij vrijwel elke school happening aan het filmen was.Zouden deze films nog bestaan? kom naar schoolpagina.nl hier is alles nog gratis

Abel Tasman School, 1963

klas 6, mej.

klas 6, mej. S.Schreuder, 1963-1964, Eerst in de noodlokalen aan de Abeltasmanstraat de laatste jaren in de nieuwe school aan het Admiraal de Ruyterpad. Op de klassefoto staan alle namen.

Abel Tasman School, 1960

?