Aartsbisschoppelijk Klein Seminarie

Arnhemseweg 348 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

129 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Aartsbisschoppelijk Klein Seminarie, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 41
  • Schoolgenoten 129

Op Aartsbisschoppelijk Klein Seminarie vind je 41 klassenfoto’s en 129 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 74

Heel veel geleerd, in alle opz...

Heel veel geleerd, in alle opzichten. Zat daar 1 jaar samen met broer Wim. Na het tweede jaar weer naar de geboortegrond verdwenen. Ben later nog eens teruggeweest om alle herinneringen door het hoofd te laten gaan. Prachtige mijmeringen. Ik ben ook heel veel vergeten, niet vergeten zijn : kontje, Riet M, Pitje , Nekkie de dies en de prachtige loggia's. Heerlijk kunnen sporten.

2002, Cees

In zeven goede Apeldoornse jar...

In zeven goede Apeldoornse jaren de school afgebouwd zien worden en in de laatste groep eindexamen gedaan. Een jaar voor het eindexamen Marion tegengekomen, dus het priesterschap viel af als optie. In de zakelijke dienstverlening terechtgekomen na een rechtenstudie in Utrecht. Doe o.a. secretariaten voor brancheorganisaties. We wonen nu in Maarn met onze 2 kinderen. Intussen is er een website tot stand gekomen, opgezet door medewerkers van de huidige Politieschool, de Vrienden van het Klein-seminarie, www.klein-seminarie.nl.

2002, Gody

Klas 3 en 4 op deze school mee...

Klas 3 en 4 op deze school meegemaakt. 50% ging goed, dus na klas vier afgehaakt.

2002, Deleted
?