A. Roland Holst College (Voorheen Gemeentelijke HBS)

Jonkerweg 31 in Hilversum, ( Toon op kaart )

1841 scholieren

Bekijk de volledige pagina van A. Roland Holst College (Voorheen Gemeentelijke HBS), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

A. Roland Holst College (Voorheen Gemeentelijke HBS) foto

Op A. Roland Holst College (Voorheen Gemeentelijke HBS) vind je 281 klassenfoto’s en 1841 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

deze school is een van de wijnige waar ik met plesier aan terugdenk.

deze school is een van de wijnige waar ik met plesier aan terugdenk. veel lol gehad, veel leuke mensen, veel leuke leraren en en cirkus aan de andre kant van de weg. je wordt echt oud als je opeens begrijpt dat dat 30 jaar geleden was. fred at overdalsveien prikk Com waar zijn al die mensen gebleven? waar ben ik?

A. Roland Holst College (Vo..., 1972

Allesoverheersende herinneringen aan dhr Bloklander! Van wie is dat eigenlijk geen favoriete herinnering.

Allesoverheersende herinneringen aan dhr Bloklander! Van wie is dat eigenlijk geen favoriete herinnering. Traumatisch! Getrouwd met oud-klasgenoot (Veronica Bakker).Intussen heb ik diverse kinderen hier op school gehad (en nog), dus ik kom er nog wel eens. Wat een weemoed.

A. Roland Holst College (Vo..., 1961

Herinneringen.

Herinneringen...tja. Waar moet een mens beginnen...Het is ook al zo lang geleden. Ik was niet echt een groepsmens, maar bewaar nog altijd dierbare herinneringen aan Fabiënne Venecourt (Doe Maar 'doen' op een klassenavond!), Mirjam Cauvern en later Petra Boonstra (wij 'vonden elkaar' bij de 1e les scheikunde, zij kwam van de havo, ik was blijven zitten in 5vwo). Mijn vriendje was Ben den Dulk (nog altijd een goede vriend). Daarvoor vooral Stille Liefdes... Heb veel opgestoken bij Peter van der Hoek (bio), op donderdagmiddag vaak taart eten in de klas! "Le Miele" en Mots Clés bij Crahay Bloklander. Kurkdroge lessen bij Brouwer (na). De lieve Van Eek (en). De prachtmens Van Hulst (ne). Proefjes bij Nijssen (schei) die steevast mislukten. Ook goede herinneringen aan de Grote Avond. Zelf ooit meegespeeld (moeder van), in "Joris...en de rest is ook niet normaal", mét oudleerlingen en onder regie van Hans Melissen. Na afloop "Funkin' for Jamaica" ed. Denk nog regelmatig aan sommige klasgenoten, hoe zal het met ze gaan? Wellicht kom ik er een aantal tegen op de rëünie!

A. Roland Holst College (Vo..., 1980

?