A-opleiding verpleging Zutphen

Ooyerhoekseweg in Zutphen, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van A-opleiding verpleging Zutphen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

A-opleiding verpleging Zutphen foto

Op A-opleiding verpleging Zutphen vind je 0 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het was geen leuke tijd, de school was in Deventer, en je praktijk in ziekenhuis Het nieuweSpittaal, we zaten in de verpleegstersflat aan de Coehoornsingel, na een jaar ben ik gestopt en naar de kunstakademie gegaan, daar voelde ik me beter op m,n plek.

Het was geen leuke tijd, de school was in Deventer, en je praktijk in ziekenhuis Het nieuweSpittaal, we zaten in de verpleegstersflat aan de Coehoornsingel, na een jaar ben ik gestopt en naar de kunstakademie gegaan, daar voelde ik me beter op m,n plek

A-opleiding verpleging Zutphen, 1978

Vreselijke school.

Vreselijke school.Half jaar gedaan omdat ik te jong was voor de verpleging.

A-opleiding verpleging Zutphen, 1975

Het was een leuke tijd .

Het was een leuke tijd . Ik was 18 toen ik met de opleiding begon We waren allemaal intern maar hadden een eigen kamer en een gezamelleke huiskamer.We hadden veel pret en gezelligheid met elkaar. Ook gingen we vaak met een heel stel uit. Ik zoou graag nog eens wat van mijn mede leerlingen willen horen

A-opleiding verpleging Zutphen, 1956

?