7e Montessori-School

Nachtwachtlaan 35 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

305 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 7e Montessori-School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

7e Montessori-School foto

Op 7e Montessori-School vind je 108 klassenfoto’s en 305 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ook ik zat in de dependance in de Johan Jongkindstraat.

Ook ik zat in de dependance in de Johan Jongkindstraat. De 1e en 2e klas bij juffrouw Boonstra, daarna de 3e klas bij juffrouw Prinsen en de 4e 5e en 6e klas bij juffrouw Stuart (Stuwmien). Gym, binnen, van meneer Meijer in de Corantijnstraat en buiten bij de speeltuin vlakbij het Andreas ziekenhuis. Kastiebal en met z'n allen op de engelse wip (schommel) Vriendjes: Coen(tje) Ruseler, Maxim Metz, Guido Schwier, Willem en Johan van Beest, Mel Stunnenberg, Coen Verwey, Sander Paul, Norman Verhaagen die later op school kwam(goeie voetballer)Vriendinnetjes: Manuela Engels, Franka Bartelsman, Marijke Ho(o)gers, Marianne Kou(w), Astrid Engels, Sigrid Haarbosch, Miriam Phillipsborn

7e Montessori-School, 1968

Ik zat in de dependance in de Johan Jongkindstraat bij juffrouw Boonstra, juffrouw Harskamp, juffrouw Prinsen en tenslotte Juffrouw Stuart.

Ik zat in de dependance in de Johan Jongkindstraat bij juffrouw Boonstra, juffrouw Harskamp, juffrouw Prinsen en tenslotte Juffrouw Stuart. Geweldige tijd gehad. Nog immer heb ik contact met mijn goede vriendin uit die tijd, Esther Daams.

7e Montessori-School, 1970

Eerst op de dependance in de Joh.

Eerst op de dependance in de Joh.Jongkindstraat, later op het Surinameplein bij Meneer Thie. Twee keer schoolbrand! Ben nog steeds in contact met m'n beste vriend van toen, hoewel ik nu zelf in Engeland woon.

7e Montessori-School, 1975

?