6e Technische school

Melangtonweg Schiebroek in Rotterdam, ( Toon op kaart )

31 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 6e Technische school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

6e Technische school foto

Op 6e Technische school vind je 2 klassenfoto’s en 31 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De lessen van Dhr.

De lessen van Dhr. Hauser (Natuurkunde), bij deze man was het altijd opletten en haal het niet in je hoofd rottigheid uit te halen bij hem. Dhr. Renes, toen nog helemaal niet aan de orde maar zwaar sigaar rokend voor de klas met prachtige uitspraken, toffe peer. Dhr. Melchior gedreven om je iets bij te brengen en stond je in een goed blaadje bij hem kreeg je een zacht board om je installatie op te monteren. Oud Leerlingen Johan Romein, Hans Pastoor, Bartho van Meggelen, ...............

6e Technische school, 1973

Melchior, Vintges, Voskamp, Hengelmolen, Grevenstuk, Poppeliers(idd cool als ie uitrukte),Kamminga, Hoffman, de Bruin, Fijn (rip),Renes(adjunct), Gaemers(de Belg), Boersma (ook hij was ok als sportleraar.

Melchior, Vintges, Voskamp, Hengelmolen, Grevenstuk, Poppeliers(idd cool als ie uitrukte),Kamminga, Hoffman, de Bruin, Fijn (rip),Renes(adjunct), Gaemers(de Belg), Boersma (ook hij was ok als sportleraar. Weinig oud leerlingen meer tegengekomen laatste 20 jr benieuwd hoe het met sommige is gegaan.

6e Technische school, 1979

TIP !! bekijk ook de KLASSENFOTO met namen.

TIP !! bekijk ook de KLASSENFOTO met namen. (link staat bovenaan schoolpagina) Na een mislukt avontuur op de (M).U.L.O. moest ik van m'n vader maar naar de Technische school en heb op zijn advies de elektrotechniek richting gekozen. Achteraf gezien had ik gelijk na de lagere school naar deze school moeten gaan omdat ik me in de techniek wel kon vinden. Heb op deze school ook wel veel rottigheid uitgehaald omdat ik alles wel makkelijk bij kon houden en met twee vingers in m'n neus deze school heb doorlopen en later ook de M.T.S. Leraren : o.a. Tichelaar (vaktekenen), Kamminga (natuurkunde) en .......???? (out of memory !)

6e Technische school, 1967

?