5jarige hbs.voormeisjes

gerritv.d.veenstraatamsterdam in Amsterdam, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 5jarige hbs.voormeisjes, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 13

Op 5jarige hbs.voormeisjes vind je 0 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 10

een leuke tijd...

een leuke tijd

2011, Deleted

Leuke tijd, de eerste 3 jaren ...

Leuke tijd, de eerste 3 jaren waren er alleen meisjes op deze school. Vanaf het 4e jaar werd de school gemengd met HAVO-leerlingen, vanwege de Mammoetwet. Toen werd het nog leuker met jongens erbij!!!!Rendez-vous in de fietskelder, ja ja, je fiets of brommer naast die van de jongen zetten, die je wel leuk vond. Ooit nog dhr.Wilberts ( tekenen ) met de hele klas opgesloten in het tekenlokaal!!!!Hr.Calis voor Nederlands, Hr. Richter Roegholt voor Geschiedenis en mw. Bottenheim ( Botje!!! ) voor Frans. Zoveel herinneringen van een leuke, onbezorgde tijd!!!

2011, Deleted

In de oorlog was opeens een Jo...

In de oorlog was opeens een Joods meisje verdwenen... Fav.lerares was Esa Westerbeek (Gym) en Mw Greup-Roldanus, geschiedenis. Kon fantastisch vertellen! Toen de oorlog net was afgelopen kwamen de Canadezen met vliegtuigen over om pakketten af te gooien. We zijn toen met z'n allen naar het dak gegaan om dat te zien, inclusief de rectrix.Zal ik nooit vergeten.

2012, else
?