4e Amsterdamse Christelijke Nijverheidsschool v. meisjes

Derkinderenstraat 44 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

230 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 4e Amsterdamse Christelijke Nijverheidsschool v. meisjes, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

4e Amsterdamse Christelijke Nijverheidsschool v. meisjes foto

Op 4e Amsterdamse Christelijke Nijverheidsschool v. meisjes vind je 62 klassenfoto’s en 230 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Bij juffrouw Uneke die niet van luchtjes hield, ons zelf helemaal volgespoten met franse parfum en wierook in de klas laten branden.

Bij juffrouw Uneke die niet van luchtjes hield, ons zelf helemaal volgespoten met franse parfum en wierook in de klas laten branden. Zij vond dit geheel niet leuk en stuurde ons naar de directrice. Voor straf moesten wij een engels opstel schrijven. En wie kent juffrouw Bredeveld nog. Een schat van een juf. Dan had je ook nog juffrouw Vuyst een behoorlijk pinnige juf.En wie kent juffrouw Ngo nog? Zij gaf muziekles.

4e Amsterdamse Christelijke..., 1969

De klassenfeesten in de gymzaal met op de achtergrond Barry Ryan, die zong, Eloise.

De klassenfeesten in de gymzaal met op de achtergrond Barry Ryan, die zong, Eloise. De kooklessen van mevrouw Vuist. De naailessen van juffrouw Uneken.

4e Amsterdamse Christelijke..., 1967

juf Vuist.

juf Vuist..het fietsenhok..verder eigenlijk weinig.

4e Amsterdamse Christelijke..., 1969

?