3e Openbare ULO

van Twickelostraat in Deventer, ( Toon op kaart )

127 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 3e Openbare ULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

3e Openbare ULO foto

Op 3e Openbare ULO vind je 25 klassenfoto’s en 127 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Vooral klas 2B.

Vooral klas 2B. In de middagpauze met een aantal medeleerlingen volleybal spelen, met de hele klas naar de kermis. Heel veel plezier gehad op deze school.

3e Openbare ULO, 1962

Ik zat bij de leraren Ensink, Boer, Stieber,Lueks, Beslink en Nijkamp in de klas.

Ik zat bij de leraren Ensink, Boer, Stieber,Lueks, Beslink en Nijkamp in de klas. Van de klasgenoten herinner ik me Wim? van Swigchem, Gertie Zwart, Alie Lugtenberg, Herman? Roeterdink, Rietje Lammertink (die woonde boven het station), Hennie Stormink, Ria Kraayenzank (dochter van de marktkoopman) en Ronald Vroklage. Mijn vrienden waren Rob de Weerd en Willie Waanders.

3e Openbare ULO, 1959

Ik zat samen met Lisbeth Haselaar uit Wilp in de klas Leuk deze web site te mogen zien Ik heb wat foto's en zal die meteen opzoeken bij in loggen ********************.

Ik zat samen met Lisbeth Haselaar uit Wilp in de klas Leuk deze web site te mogen zien Ik heb wat foto's en zal die meteen opzoeken bij in loggen ********************

3e Openbare ULO, 1962

?