3e gem.school voor huishoud-en nijverheidonderwijs

burgemeester de Vlugtlaan 125 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

225 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 3e gem.school voor huishoud-en nijverheidonderwijs, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

3e gem.school voor huishoud-en nijverheidonderwijs foto

Op 3e gem.school voor huishoud-en nijverheidonderwijs vind je 28 klassenfoto’s en 225 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het laatste jaar was het leukste jaar.

Het laatste jaar was het leukste jaar. Ik ging met Karin, Joke en Sabrina veel naar de Jaap Edenhal om te schaatsen. Ik heb volgens mij in twee verschillende klassen gezeten want ik herken veel gezichten op een andere klassefoto waar ook Renie Nieuwenhuis staat. Namen komen er niet naar boven. Vreemd dat ik zoveel niet meer weet. Ik zou best eens mijn schooldossier willen lezen als die er is.

3e gem.school voor huishoud..., 1972

Ik ben halverwege het 2e leerjaar op deze school gekomen in klas 2A.

Ik ben halverwege het 2e leerjaar op deze school gekomen in klas 2A. Mijn eindjaar zat ik in 3A met als klasseleraar: hr. Peijnenburg Favoriete lerares: Miss Mungro Ik zat bij de "club van 4": Vera Dijkstra, Annemarie van Bruggen, Ellen van Wijnkoop. Wie kent ze????Mijn harstvriendin werd uiteindelijk Jolanda van Sluis, met wie ik dankzij deze site weer contact heb! In de pauzes met zun allen in de wc's staan roken en maar denken dat de leraressen niets in de gaten hadden (wat moeten we gestonken hebben) En veel, heel veel gespijbeld het laatste jaar. Lag ik lekker met Vera aan de Sloterplas terwijl de rest zat te zweten in de dependance bij de lessen van Peijenburg! Tot we bij de onderdirectrice, mevrouw Schäefer, moesten komen.......

3e gem.school voor huishoud..., 1970

Meester Vorster, hij gaf engels, is in die tijd ge-emigreerd naar .

Meester Vorster, hij gaf engels, is in die tijd ge-emigreerd naar ...? Bij hem zongen we: What shall we do with the drunken sailor.

3e gem.school voor huishoud..., 1968

?