3e Elthetoschool

Soembawastraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

246 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 3e Elthetoschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

3e Elthetoschool foto

Op 3e Elthetoschool vind je 84 klassenfoto’s en 246 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Van deze school staan mij mijn vriendinnetjes Snezana en Karin bij en onze pogingen om aan Stuif es In mee te doen samen met Eartha.

Van deze school staan mij mijn vriendinnetjes Snezana en Karin bij en onze pogingen om aan Stuif es In mee te doen samen met Eartha. Verder natuurlijk meester Ristie en meester Stippel en de afscheidsavond in de 6e klas.

3e Elthetoschool, 1974

hele leuke schooltijd gehad met annelies? ansje van garrel? en inez, die woonde op het pleintje achter de javastraat, voor de rest is het een grijze massa bij mij, wie helpt mij????.

hele leuke schooltijd gehad met annelies? ansje van garrel? en inez, die woonde op het pleintje achter de javastraat, voor de rest is het een grijze massa bij mij, wie helpt mij????

3e Elthetoschool, 1955

Ik heb veel gependeld tussen deze school (winter) en een school in Muiderberg (zomer).

Ik heb veel gependeld tussen deze school (winter) en een school in Muiderberg (zomer). Meester Ristie kan ik me nog goed herinneren omdat die een klasgenoot vaak aan het blozen kon brengen en de hele klas daarom moest lachen. Ook de meesters Duncan en Stippel weet ik nog en Directeur van Leeuwen. Veel weet ik me niet meer te herinneren van deze tijden. Ik weet nog een paar voornamen: Jolanda Frederiks, Sabina, Edwin, Marcel, Ernesto, Ben, Ellie, Edith, Nanda.

3e Elthetoschool, 1973

?