2e van der Huchtschool (basisschool)

Libel 56-58 in Soest, ( Toon op kaart )

141 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 2e van der Huchtschool (basisschool), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

2e van der Huchtschool (basisschool) foto

Op 2e van der Huchtschool (basisschool) vind je 8 klassenfoto’s en 141 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Altijd met veel plezier naar school gegaan! Vriendinnen Anne en Nural.

Altijd met veel plezier naar school gegaan! Vriendinnen Anne en Nural. Verliefd op Lucas. Totdat ik verhuisde naar Hilversum, waar ik weer nieuwe vriendinnen moest maken.

2e van der Huchtschool (bas..., 1984

leuke school mijn dochter zit er nu ook op school en mijn zoon komt er in de zomer van 2005 ook, met het kerstdiner nog met juf hellebrand gesproken.

leuke school mijn dochter zit er nu ook op school en mijn zoon komt er in de zomer van 2005 ook, met het kerstdiner nog met juf hellebrand gesproken. e_van emst op de hotste

2e van der Huchtschool (bas..., 1980

Ik woonde op de Bazuin 49.

Ik woonde op de Bazuin 49. In groep 3 had ik les van juffrouw Hellebrand. Beste vriendinnen waren giovanna, Els van de starre, en marcella en Jeane Demage. Ik bleef zitten in groep 4 en ben na 2x groep 4 verhuist naar Alphen aan den rijn. ben heel erg benieuwd naar een eventuele reunie van de school!

2e van der Huchtschool (bas..., 1988

?