2e Thaborschool

Pluvierstraat 398 in Den Haag, ( Toon op kaart )

145 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 2e Thaborschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

2e Thaborschool foto

Op 2e Thaborschool vind je 22 klassenfoto’s en 145 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juffrouw Steenbergen,bij wie ik in maart 1956 (na de Thabor-kleuterschool) in de 1e klas kwam, was,denk ik, bij ieder kind heel geliefd; Verder zat ik ook bij meester Stienstra (2e) en meester van Dijk (4e, klas overgesl.

Juffrouw Steenbergen,bij wie ik in maart 1956 (na de Thabor-kleuterschool) in de 1e klas kwam, was,denk ik, bij ieder kind heel geliefd; Verder zat ik ook bij meester Stienstra (2e) en meester van Dijk (4e, klas overgesl.)in de klas. Inmiddels weet ik dat er een grootse Thaborschool- reunie gehouden wordt op 30 oktober 2004. Voor de Reunie en de Thabor-nieuwsbrief kun je je aanmelden via **-********. De reunie is bedoeld voor alle oudleerlingen die tussen 1946 en 1972 op één van de twee (of allebei) Christelijke Thaborscholen in het na-oorlogse Duindorp (Scheveningen)naar school gingen. Ben jij ook zo benieuwd hoe het inmiddels met al je vroegere klasgenoten van toen is vergaan? Aarzel dan niet en meld je aan als reunist (via **-********). Geef je dit bericht door aan iedereen die dit betreft?! Wie weet: tot ziens!

2e Thaborschool, 1955

Ik herinner mij een leraar(zijn naam weet ik helaas niet meer) die erg goed kon vertellen(het boek kruimeltje staat mij nog helder voor de geest.

Ik herinner mij een leraar(zijn naam weet ik helaas niet meer) die erg goed kon vertellen(het boek kruimeltje staat mij nog helder voor de geest. Hij woonde op de v.Boetzelaerlaan.

2e Thaborschool, 1951

Meester Bal en een vos in de klas.

Meester Bal en een vos in de klas

2e Thaborschool, 1965

?