2e school met de bijbel

acacialaan in Emmeloord, ( Toon op kaart )

127 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 2e school met de bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

2e school met de bijbel foto

Op 2e school met de bijbel vind je 4 klassenfoto’s en 127 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Zeer goede herinneringen aan meester Budding, meester Schaap, Woonde t/m mijn 3e jr.

Zeer goede herinneringen aan meester Budding, meester Schaap, Woonde t/m mijn 3e jr. in de Rietstraat (ben daar ook geboren) en tot mijn 11e in de Meidoornstraat no. 11. Ook mijn echtgenote heeft op deze school gezeten. Vanaf mijn 11e jaar verhuisd naar de 1e school met de Bijbel aan de Nagelerweg. Het was op deze school een leuke tijd. Minder goede herinneringen aan juffr. Borkent en meester Wedsinga. Meester Budding kon geweldig voorlezen/voordragen. Wij zaten aan zijn lippen gekluisterd.

2e school met de bijbel, 1954

Ik woonde destijds in de Lijsterbesstraat.

Ik woonde destijds in de Lijsterbesstraat. Van 58 tot 61 op deze school gezeten, tot we naar Zwolle verhuisden (en m'n naam veranderde in Jan Cees. Ik herinner me vooral nog meester Scholtmeijer en meester Kroes (?)

2e school met de bijbel, 1957

Ik zat tot en met klas 5 op deze school.

Ik zat tot en met klas 5 op deze school. Bij juffrouw Krijgsman en de meesters Kroes en Ter Haar. Ik woonde in de rietstraat en zijn in 1960 verhuist naar Dronten.

2e school met de bijbel, 1955

?