2e Openbare UO, gevestigd in de Delflandseschool,

Damsigtstraat in Voorburg, ( Toon op kaart )

45 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 2e Openbare UO, gevestigd in de Delflandseschool,, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

2e Openbare UO, gevestigd in de Delflandseschool, foto

Op 2e Openbare UO, gevestigd in de Delflandseschool, vind je 2 klassenfoto’s en 45 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik geloof dat ik hier op zat.

ik geloof dat ik hier op zat. Phil Bloom, als eerste naakt op tv (vpro) zat er ook op, wat de leraar frans nogal spannend vond

2e Openbare UO, gevestigd i..., 1966

Deze school had toen geen naam.

Deze school had toen geen naam. 2de Openbare ULO (tijdelijk) aan de van Deventerlaan Heb 1 jaar (1ste.kl.) meegemaakt hier. Hoofd v.d. School Dhr. Burger(woonde aan de Rozenboomlaan). Verder: Dhr. Van Balen (die erg gepest werd), En mevr. Plume(frans). Zat in klas met o.a. Simone Pots, Kees Bijlsma, Robert Franken (mail ik mee, woont in New-Zeeland), Herman Arenthals, Arthur de Rosario, Gaby Antonijs/Pattiwaal, Cobie (kubus) van de Berg, Mieke Bloom, Ineke Bierens, Ernst Evenblij(+), Cees Kalis(+)(zag ik later nog als drummer net als ik toen was, overl.2006), Kees vd Meulen, Jan Smit, John Stigter, Andries Bruins, Rob v. Deelen ,Willem Sark (kan ik me niet herinneren), Theo Bakker. (Rob Franken is geweest in '03 en '05.) DE TIJD VAN "DE TWIST"! Bij een demonstratie van deze dans door een populaire vetkuif uit een hogere klas op een schoolavond viel hij achterover van het podium, dat was onbedaarlijk lachen! Helaas geen foto's van dat jaar. WEL een FOTO bij Ineke Bierens een jaar later, maar toen was ik al weg. TIP!

2e Openbare UO, gevestigd i..., 1961

de 2e openb.

de 2e openb. ulo is ontstaan uit veel leerlingen van de vlietschool in 1960.de eerste 2 jaar was de school gevestigt aan de van deventerlaanlaan daarna zijn we verhuist naar de elsbergstraat.daar ben ik van school gegaan. mijn klasgenoten waren o.a:simone pots, arthur de rosario,robert franken, gaby patywaal,paul garvelink,kubus zandbergen, mieke bloom, herman arenthals. kees bijlsma, ook ik***** veel met robert franken.hij komt altijd langs als hij in holland is.

2e Openbare UO, gevestigd i..., 1961

?