2e Marnixschool

Dantelaan 2 A in Utrecht, ( Toon op kaart )

398 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 2e Marnixschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

2e Marnixschool foto

Op 2e Marnixschool vind je 60 klassenfoto’s en 398 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik heb alleen het laatste jaar gedaan.

ik heb alleen het laatste jaar gedaan. door verhuizingen (vader in het onderwijs) vertrokken we alweer snel. toch herrinner ik me een hele vrije geest op deze school. ook een hele week knutselen voor een aardbevingsramp en dan je spulletjes vekopen langs de deur. en de winter was nog echt een winter met heel veel sneeuw en een sneeuwbal rollen van school tot huis.

2e Marnixschool, 1962

- Kamp in Oldebroek in groep 8 - De 'hoofdmeester' die af en toe inviel en dan zelfs op de tafels ging springen om ons iets duidelijk te maken over breuken.

- Kamp in Oldebroek in groep 8 - De 'hoofdmeester' die af en toe inviel en dan zelfs op de tafels ging springen om ons iets duidelijk te maken over breuken. - Juffrouw van Veen die doodsbang was voor katten en dus niet graag op 'oudergesprek' kwam bij ons thuis.

2e Marnixschool, 1984

In 1974 halverwege de 2e klas al van school gegaan ivm verhuizing naar Zeist.

In 1974 halverwege de 2e klas al van school gegaan ivm verhuizing naar Zeist. Juffrouw Vaartjes in de 1e en Juffrouw Hildebrand in de 2e. Leuk om nu alle foto's weer te zien via Frits Bosson!

2e Marnixschool, 1972