2e Lagere Technische School

Piuslaan in Eindhoven, ( Toon op kaart )

602 scholieren

Bekijk het volledige profiel van 2e Lagere Technische School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 68
  • Schoolgenoten 602

Op 2e Lagere Technische School vind je 68 klassenfoto’s en 602 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 352

Vijlen bij Tak , machinale bew...

Vijlen bij Tak , machinale bewerking zoals draaien,frezen en schaven bij Meuleman,technisch schetsen bij van Rijn en smeden bij v.Haar. Favoriete leraar was Meuleman. Het eerste jaar zat ik op de ambachtschool St. Catharina vlak bij het Wilhelminaplein.

2002, Deleted

Opening van deze school meegem...

Opening van deze school meegemaakt. Kwam zelf van de Ambachtschool St Catharina in de stad bij het Wilhelminapl. Bezit foto uitstapje Schiphol. Ben later toen mijn zoon Fred op deze school zat vz. oudercom. geweest namen leraren: v.d.Linden tekenles; Moors wiskunde;Eijk tech.schetssen; Visser werkplaats namen leerlingen: Henk Staals; Bijnen; Klaas Steniker; Hezemans;

2002, ED

Kan eenieder die zichzelf of e...

Kan eenieder die zichzelf of een der personen op de foto's herkennen, mij een E-Mailtje sturen met de naam en de plaats op de foto van desbetreffende persoon, zodat ik de interactive foto's kan completeren.

2003, Henrie
?