2e Industrieschool voor Vrouwelijke Jeugd

Hortusplantsoen 1 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

119 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 2e Industrieschool voor Vrouwelijke Jeugd, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 10
  • Schoolgenoten 119

Op 2e Industrieschool voor Vrouwelijke Jeugd vind je 10 klassenfoto’s en 119 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 116

Ik ben samen met Ria Houtman v...

Ik ben samen met Ria Houtman van de lagere school naar klas 1A gegaan. Daar hebben wij klas-ass. H gedaan. Aan de achterkant konden wij in de studentenflats kijken. Met ons zelf verdiende geld, 1,50 gulden per ochtend, zijn we een midweek naar Oosterhesselen (Drente) geweest.

2004, Marjan

Zomaar wat namen: Vera Klein,A...

Zomaar wat namen: Vera Klein,Anita Douwes,Getty Kramer,Leraren, Dhr.Dat Engels,Dhr. Man, nederlands,Dhr.Wielink ? Tussen de middag naar het hortusplantsoen.

2004, Tini

Leraren Hr.Man Nederlands was ...

Leraren Hr.Man Nederlands was streng en Hr.Dat Engels erg aardig en als ik het goed heb maar weet ik niet meer zeker Hr. Wielink waren alle meisjes gek op. Anita Douwes en nog een meisje met zwart haar (weet geen naam meer) met z'n drieen fietsten we naar school. Heb ook nog een ongeluk op de fiets gehad in de Weesperstraat. Er was ook een juffrouw die omkwam bij het trein ongeluk te Harmelen.

2004, Vera
?