2e Elthetoschool

Boniplein in Amsterdam, ( Toon op kaart )

211 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 2e Elthetoschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 70
  • Schoolgenoten 211

Op 2e Elthetoschool vind je 70 klassenfoto’s en 211 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 230

Ik ben dus niet meer de oudste leerling die reageert.

Ik ben dus niet meer de oudste leerling die reageert. Ik herinner mij weinig namen uit die tijd, maar zal binnenkort eens de klassefoto opzoeken zodat er misschien iets meer naar boven komt. Ik herinner mij Hennie Goossens, Jannie van Klingeren en Jan Foppe(n) Leida Bruning, Natuurlijk meester Ypma en van Breukelen en jufrouw Geerts Ik zou het wel erg leuk vinden als mensen reageren. En dat hebben ze gedaan, vooral Gerard W Engelen wist nog veel namen en heeft ze opgestuurd zodat ik alles bij kon werken.

2002, Deleted

Ik heb alleen aan een Musical mee gedaan, tw *Adieu Paris* Heb daar leuke herinneringen aan en wil graag eens *oude* koeien uit de sloot halen.

Ik heb alleen aan een Musical mee gedaan, tw *Adieu Paris* Heb daar leuke herinneringen aan en wil graag eens *oude* koeien uit de sloot halen..en Anja dekkers, ik geloof dat jij ook mee speelde in die musical met Frans als de clochard.

2002, Deleted

Zat alleen de eerste drie klassen op deze school en ben toen verhuisd naar Amsterdam-Nieuwendam.

Zat alleen de eerste drie klassen op deze school en ben toen verhuisd naar Amsterdam-Nieuwendam. Kan niet veel herinneren van deze jaren.

2002, Erwin
?