Ontdek PLUS

2e Christelijk Lyceum

Socrateslaan 22 in Zeist, ( Toon op kaart )

379 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 2e Christelijk Lyceum, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

2e Christelijk Lyceum foto

Op 2e Christelijk Lyceum vind je 41 klassenfoto’s en 379 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Inmiddels is het meer dan 40 jaar geleden dat ik op deze fantastische school zal.

Inmiddels is het meer dan 40 jaar geleden dat ik op deze fantastische school zal. Midden in het bos met prachtige sportvelden en uitstekende leraren. Om enkele namen te noemen. v.d.Neut, Hufferman, Veringa voor Frans die gek was op wormen. Terpstra voor Duits en Streefkerk voor wiskunde. En natuurlijk de heer Nierstrass die mij enthousiast gemaakt heeft voor de chemie. Zijn manier van ochtendgebed zal ik niet licht vergeten. Ik hoop dat er nog oude schoolkamaraden zijn die wat terugschrijven op deze site.

2e Christelijk Lyceum, 1955

Helaas maar 2 jaar op gezeten prachtige school midden in de bossen er werd 40 jaar geleden nog echt en streng les gegeven weet ik nog wel Vooral Breevoort met Engels met zijn bekende woorden als je iets niet geleerd had"five minutes past eight to morro

Helaas maar 2 jaar op gezeten prachtige school midden in de bossen er werd 40 jaar geleden nog echt en streng les gegeven weet ik nog wel Vooral Breevoort met Engels met zijn bekende woorden als je iets niet geleerd had"five minutes past eight to morrow morning" klinkt mij nog wvers in de oren

2e Christelijk Lyceum, 1963

Het voorbeeld over Breevoort staat me nog vers in het geheugen.

Het voorbeeld over Breevoort staat me nog vers in het geheugen. Ook zijn opmerking: The more you know, the better for your mark! Waarbij hij impliciet aangaf dat je mocht liegen bij het leven, zolang het maar correct engels was. Aan zijn buurman de Bree (duits)heb ik ook goede herinneringen: we hadden nameljk duits op maandag. En dat betekende nauwelijks les, maar ouwehoeren over de wedstrijd van zondag van Feijenoord.

2e Christelijk Lyceum, 1968