2e chr. nat. school voor ULO

dollardstraat in Amersfoort, ( Toon op kaart )

23 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 2e chr. nat. school voor ULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 23

Op 2e chr. nat. school voor ULO vind je 1 klassenfoto’s en 23 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 12

Het kleinschalige staat me nog...

Het kleinschalige staat me nog het meest bij: leraren die aan een puzzeltocht meededen of met z'n allen bij de geslaagden langs gingen om ze te feliciteren......

2004, Arie van

Donald en Ankie...

Donald en Ankie

2006, Deleted

De eerste twee jaar zat ik op ...

De eerste twee jaar zat ik op deze school. Daarna verhuisde de school naar de Ringweg Koppel en kwamen we in noodlokalen te zitten. Het hoofd van de school was de heer S. Abrahamse. Wij zijn nog bij de eerste steenlegging van de Andreasmavo geweest, vlak voordat wij de 2e Chr.Mavo verlieten in 1962. Het meest ging ik om met Janny Vreekamp (later mijn schoonzus). Het was een leuke school, zonder veel toeters en bellen. Geen tekenen, geen kunstzinnige vorming, wel nuttige handwerken van juffrouw Lok. We leerden o.a. smocken en mochten een babybroekje maken. Dat kwam nog goed van pas, want ik kreeg nog een broertje! Van meneer Meijer kregen we geschiedenis en handelskennis en boekhouden. Geschiedenis was mijn lievelingsvak; op mijn eindexamen kreeg ik daar een 10 voor. Ook heb ik goede herinneren aan de heer Haverkamp (Nederlands en Biologie).

2007, Deleted
?