2e Amsterdamse Christelijke Nijverheidsschool voor Meisjes / Rustenburgerschool

Rustenburgerstraat 436 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

377 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 2e Amsterdamse Christelijke Nijverheidsschool voor Meisjes / Rustenburgerschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

2e Amsterdamse Christelijke Nijverheidsschool voor Meisjes / Rustenburgerschool foto

Op 2e Amsterdamse Christelijke Nijverheidsschool voor Meisjes / Rustenburgerschool vind je 93 klassenfoto’s en 377 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik zat daar op de ihno een echte huishoudschool, ik was vaak afwezig wegens ziekenhuis opnames, meester kloosterhuis was direkteur toen de tijd, vriendinnen waren rachiel, sylvia.

ik zat daar op de ihno een echte huishoudschool, ik was vaak afwezig wegens ziekenhuis opnames, meester kloosterhuis was direkteur toen de tijd, vriendinnen waren rachiel, sylvia

2e Amsterdamse Christelijke..., 1982

Als ik zo terugdenk heb ik best een leuke tijd op deze school gehad.

Als ik zo terugdenk heb ik best een leuke tijd op deze school gehad. De directrice was minder, maar goed als je niets uithaalde had je er weinig mee te maken. De adjunkt directrice was veel aardiger en meselijker. We hadden hele stoere gymleraar met een gele sportwagen. Helaas ik was te jong.

2e Amsterdamse Christelijke..., 1972

Mevrouw Schipper .

Mevrouw Schipper . Opleiding kinderverzorging en opvoeding

2e Amsterdamse Christelijke..., 1962

?