(1ste) elthetoschool

Riouwstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

393 scholieren

Bekijk de volledige pagina van (1ste) elthetoschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 119
  • Schoolgenoten 393

Op (1ste) elthetoschool vind je 119 klassenfoto’s en 393 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 367

Ja wat herinnering buiten staa...

Ja wat herinnering buiten staan in rijen van twee voor de school. Als we pauze hadden gingen we altijd naar het pleintje en dan bij bakkerij Haantje een stokbroodje halen. Een fijne tijd ik herinner me ook nog wat leraren Meester Dalmulder, Dhr Groenedijk, Mevr. Schram, Mevr de Wit en natuurlijk Meneer Smeenk.

2002, Deleted

ik heb een hele fijne tijd geh...

ik heb een hele fijne tijd gehad en ik herrinner me meester Groenedijk ook heel goed en meester Hess op wie ik heimelijk een beetje verliefd was en ook meester Smeenk,en niet te vergeten juffrouw Greve en juf Soesan juf Oss en de hand werk juf,die vond ik echt niet aardig ,ik was al bang als we met het blauwe gebreide dasje naar voren moesten komen om het te laten zien,en als er je dan trots op was dan begon ze het uit tehalen want dan was het niet goed genoeg .verschrikkelijk vond ik dat .ik had 1 vaste echte vriendin op school haar naam was Zuse Rosier ,ik heb alleen geen foto.s van de klas meer waar zei ook op staat .wie kan me daar aan helpen ????

2002, Deleted

ging graag naar school, leuke ...

ging graag naar school, leuke leraren en vooral het verhaal van de boekenweek, heeft nog de krant bereikt en de trouwerij van juf Hoekstra en ook van meester Hess in de Engelse kerk.

2002, Diane
?