1e Thaborschool

Tesselsestraat in Den Haag, ( Toon op kaart )

218 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 1e Thaborschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

1e   Thaborschool foto

Op 1e Thaborschool vind je 26 klassenfoto’s en 218 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het meest scherp staat in mijn geheugen de 6e klas bij meester Van der Kamp.

Het meest scherp staat in mijn geheugen de 6e klas bij meester Van der Kamp. Hij wist het beste uit iemand naar boven te halen. Wie herinnert zich bijvoorbeeld nog hoe wij toneelstukjes improviseerden met de hele klas en leuke sketches op de verjaardag van de meester. Dit en nog veel meer! Inmiddels weet ik dat er een grootse Thaborschool- reunie gehouden wordt op 30 oktober 2004. Voor de Reunie en de Thabor-nieuwsbrief kun je je aanmelden via **-********. De reunie is bedoeld voor alle oudleerlingen die tussen 1946 en 1972 op één van de twee (of allebei) Christelijke Thaborscholen in het na-oorlogse Duindorp (Scheveningen)naar school gingen. Ben jij ook zo benieuwd hoe het inmiddels met al je vroegere klasgenoten van toen is vergaan? Aarzel dan niet en meld je aan als reunist (via **-********). Geef je dit bericht door aan iedereen die dit betreft?! Wie weet: tot ziens!

1e Thaborschool, 1959

Galle, de Vries, Juf Goedbloed en een "flair" van Mutter.

Galle, de Vries, Juf Goedbloed en een "flair" van Mutter. Klasgenoten Loe Jol, Maarten Muis, Kees Kuit, Bert de Best Tanja, Ada, Anneke Boon ***********************

1e Thaborschool, 1966

juffrouw compagne.

juffrouw compagne. meester mutter en meester galle.

1e Thaborschool, 1965

?