1e school met de Bijbel

Tegelerweg in Enschede, ( Toon op kaart )

260 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 1e school met de Bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

1e school met de Bijbel foto

Op 1e school met de Bijbel vind je 36 klassenfoto’s en 260 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Veel goede herinneringen en ik ben wel heel benieuwd hoe het met iedereen gaat (martinatmicroworkpuntorg)! Eens kijken welke namen ik nog kan boven halen met de foto voor mij.

Veel goede herinneringen en ik ben wel heel benieuwd hoe het met iedereen gaat (martinatmicroworkpuntorg)! Eens kijken welke namen ik nog kan boven halen met de foto voor mij..: Gertjan Hogendoorn, Henk Winters, Hester ??, ?? Kooy, Stevan Westerman (m'n neef ;-) KlaasJacob de Lange, HenkJan van Putten, Judit Nies, Bertjan de Olde, Henriette Rozema?, Marco Niemijer, Hendry Veurink en Bert Bijkerk (Ik weet niet of ik de namen wel goed schrijf.) en ja de namen die ik hier nu zie staan herken ik nu ook wel: Marja Gringhuis, Ivon Rotteveel, Jacqueline Fidder, Mirjam Messelink, maar Annemarie Kleinenberg zegt me zo even niets. En dan de Juf Laan en van Huizen en de meesters Jager, van Dijk (naar bruiloft met bus!), van Dongen en Strating. Ja, veel herinneringen om eens gezellig op te halen! Ik zal binnenkort eens 2 klassenfoto’s plaatsen.

1e school met de Bijbel, 1973

Ik weet weinig van deze school, we gingen met een bus vanaf stroinkslanden, alleen kleuterklas meegedraaid.

Ik weet weinig van deze school, we gingen met een bus vanaf stroinkslanden, alleen kleuterklas meegedraaid.

1e school met de Bijbel, 1980

leuke school, veel vrienden en vriendinnen.

leuke school, veel vrienden en vriendinnen. Arno, Dennis, Janine, Ilse waren degenen waar ik het meest mee omging. Ik had "verkering" met Dennis en met Arno. Wil graag weten wat er van Helena geworden is.

1e school met de Bijbel, 1977

?