1e Openbare Nijverheidsschool voor Meisjes

Polderweg 3 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

296 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 1e Openbare Nijverheidsschool voor Meisjes, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

1e Openbare Nijverheidsschool voor Meisjes foto

Op 1e Openbare Nijverheidsschool voor Meisjes vind je 105 klassenfoto’s en 296 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

bij mevrouw verdenius werd ik altijd de klas uit gestuurd en ging ik de vogel van meneer ten dam [toen dir ekteur] eten geven mijn klasgenote waren marion meijer joke zloch retiefstraat? ria de ruiter.

bij mevrouw verdenius werd ik altijd de klas uit gestuurd en ging ik de vogel van meneer ten dam [toen dir ekteur] eten geven mijn klasgenote waren marion meijer joke zloch retiefstraat? ria de ruiter

1e Openbare Nijverheidsscho..., 1964

het handballen o.

het handballen o.l.v de knappe gymleraar piet Uitendaal, met dat team de paroolbal gewonnen, ook mijn bijdrage in de feestcommisie "de zingende fluitketel" was erg leuk we organiseerde veel feestjes en andere aktiviteiten. Er was nog een leraar die Tom Gerold heet , hij heeft vele meisjes het hart op hol gebracht , ik vond er niets aan, mijn voorkeur ging uit naar Piet Uijtendaal. namen die ik mij nog herinner zijn Rita Hut(mijn vriendin)Martine, Fia ,Mary, Jeanette,Coby,Marga en twee leraren die de band ZEN hadden opgericht, Siebe de Jong en Dhr vreeland. een reunie van deze school zou leuk zijn . trouwens waarom reageren al die leraren niet ????? Ik vergeet helemaal Frank van Heusden te noemen dat was zo'n lieve man die straalde rust uit , hij deed ook iets met theater, hoe zal het met hem zijn. Mijn e-mail: **********************

1e Openbare Nijverheidsscho..., 1970

Zat in de Ass.

Zat in de Ass.Naaistersklas bij mw. Vos. Klasgenoten: Loes Thijs, Ineke, Greet Zondervan, Henny, Carry en Marja.

1e Openbare Nijverheidsscho..., 1963

?