1e montessori basisschool ballet

Nieuwe Looierstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

83 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 1e montessori basisschool ballet, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

1e montessori basisschool ballet foto

Op 1e montessori basisschool ballet vind je 0 klassenfoto’s en 83 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Op deze school heb ik een fijne tijd gehad.

Op deze school heb ik een fijne tijd gehad.Ik heb eigenlijk alleen maar leuke herinneringen aan mijn schooltijd.

1e montessori basisschool b..., 1975

Ook aan deze school heb ik best veel herinneringen, en eigenlijk vooral leuke.

Ook aan deze school heb ik best veel herinneringen, en eigenlijk vooral leuke. Bijvoorbeeld met een groepje uren in een ander lokaal dan het eigen klaslokaal 'toneelstukjes verzinnen' (vooral kletsen en soms ook stiekem bellen). Maar ook heerlijk kiezen wanneer je rekenen of taal wilde doen, omdat het een Montessori-school was! Leuk om ook verhalen van anderen te lezen. Marika, na Fieke kwam Corrie, Bep en Corrie konden een stuk beter met elkaar opschieten! EN ik kan me ook nog herinneren dat Marika en ik bij Leon en Lauro moesten gaan zitten. Marianne dacht dat Leon en Lauro dan harder zouden gaan werken (beetje zoals Marika en ik), maar in plaats daarvan gingen we vooral met zijn vieren kletsen! Ook mochten we een plantje op ons bureau zetten en er dan zelf voor zorgen. Sommigen van ons hadden binnen de kortste keren een soort oerwoud op de eigen tafel gebouwd; aan het einde van het jaar kon ik niet alle plantjes in één keer mee naar huis nemen. We hebben verschillende muziekleraren gehad, maar alleen van Ivo (Boswijk) kan ik me de naam nog herinneren; zijn lessen zijn me het best bijgebleven!

1e montessori basisschool b..., 1982

Vooral veel doen waar je zin in had, dus weinig geleerd.

Vooral veel doen waar je zin in had, dus weinig geleerd. Ballet was toch belangrijker.Vreselijke lerares, Marianne ofzo.

1e montessori basisschool b..., 1981

?