1e Jonker Fransschool

Haverlandstraat in Rotterdam, ( Toon op kaart )

49 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 1e Jonker Fransschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

1e Jonker Fransschool foto

Op 1e Jonker Fransschool vind je 6 klassenfoto’s en 49 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

leraar Koppejan grote man met motor chiel dinter woonde tegenover ton ulrich woonde op boezemstraat jopie mozes woonde palisanderstraat en doortje die woonde hendrik de keizerstraat? Ik herrinner mij ook mevr.

leraar Koppejan grote man met motor chiel dinter woonde tegenover ton ulrich woonde op boezemstraat jopie mozes woonde palisanderstraat en doortje die woonde hendrik de keizerstraat? Ik herrinner mij ook mevr. Vlijmen en nog en oude lerares Peter Hoek die woonde in de Paradijslaan naast de drogist,Ria en Rita, en zo krijg je steeds meer namen die te binnen schieten.

1e Jonker Fransschool, 1955

Gerard de Jonge is een bekende naam.

Gerard de Jonge is een bekende naam. Ik herinner me Kees de Bruin die naast de school woonde. In klas 1 t/m 4 les gehad van juffrouw Lemaire en in de 6e klas van de hoofdmeester.

1e Jonker Fransschool, 1946

Handenarbeid bij meester Koppejan.

Handenarbeid bij meester Koppejan. Tot de zesde klas zaten jongens en meiden in aparte klassen. Meer namen weet ik niet meer, wie helpt mij. Klasse foto is gemaakt op Schiphol toen we daar met schoolreisje waren(6e klas) Mijn leeftijd is 55 jaar, ben 33jaar getrouwd en heb 4 kinderen. 2 jongens en 2 meiden. Mijn oudste zoon, 27 jaar, is getrouwd en heeft 1 kind van 14 maanden (een meisje) ik ben dus een trotse opa. Mijn oudste dochter, 22 jaar, is ook getrouwd. verder nog een zoon 25 jaar en een dochter, 17 jaar thuis. Ik werk bij de ABN AMRO Bank als automatiseerder.

1e Jonker Fransschool, 1954